.

El Teatret del Serrallo es prepara per celebrar el primer Nadal des de la seva remodelació. Aquestes festes, i amb la voluntat de convertir-se en un espai d’ús ciutadà per a activitats d’oci i cultura, el Teatret i el seu entorn han preparat una programació repleta d’esdeveniments aptes per a tots els gustos i públics.

Tot plegat començarà el diumenge 10 de gener, dia en què s’inaugurà, de la mà de l’Associació Pessebrista de Tarragona amb la complicitat de l’AVS- Associació de Veïns del Serrallo, una exposició del Betlem en cinc diorames. L’entrada serà lliure i es podrà visitar al vestíbul de l’Espai Entitats fins al 7 de gener.

El Teatret del Serrallo estrenarà programació nadalenca el divendres dia 15 de desembre amb un Concert de Gòspel a càrrec dels Singtònics, un cor format per una trentena de veus enèrgiques amb pinzellades de soul i amb tocs de ritmes africans que ompliran l’escenari de ritme i de bona música. El concert, que començarà a les set de la tarda, té entrada lliure amb aforament limitat, motiu pel qual els assistents caldrà que facin una reserva prèvia a participo.cat.

El matí de diumenge 17 de desembre, d’11 a 13.30 hores, el Teatret es transformarà en un espai de conte per a tots els públics, però sobretot per als més petits. Sota el títol ‘Nadal de somni al Teatret del Serrallo’ i de mans de Genovesa Narratives Teatrals, la canalla podrà gaudir de tallers, conta contes i moltes sorpreses que podreu descobrir amb entrada lliure amb inscripció a participo.cat. I donat que aquell mateix dia se celebrarà La Marató de TV3, el Teatret serà punt de recollida de donatius que aniran destinats a la investigació en l’àmbit de les malalties infeccioses.

Aquella tarda, a les 19h, la Coral Noves Veus de Vinyols oferirà el Concert de Nadal Agrupació Coral Serrallo a l’Església de Sant Pere Apòstol del Serrallo. I a les 20h, Flamenc Nadalenc al Teatret. La bailaora Inés Rubio acompanyada de Tato Romero i Adelaida Guerrero oferirà un espectacle on es fusionarà el flamenc amb les nadales més tradicionals. A les 22h, hi haurà un segon passi del qual encara queden entrades disponibles a participo.cat.

També al Teatret del Serrallo, el dimecres 20 de desembre a les 18 hores, l’Escola Municipal de Pallaresos i l’Escola Lautaro organitzen una trobada musical d’alumnes per oferir un concert que combinarà estils com la música clàssica, el jazz i altres músiques del món. Serà un espectacle amb entrades de pagament que podran adquirir-se a participo.cat.

El dia 22, i ja pels volts de Nadal, el Teatret rebrà una visita ben especial: el Tió de Les Tecletes! Serà una tarda màgica al ritme de la millor música per saltar, ballar i estomacar al Tió. L’activitat té un cost de 5 euros per nen/a per sufragar la dieta hipercalòrica i hiperproteica de la nostra bèstia. Reserves i més detalls a info@tecletes.cat.

La tarda del dia 26 de desembre, el Teatret acollirà el Concert de Sant Esteve amb el grup Contrapunt, organitzat amb la complicitat de AVS – Associació de Veins del Serrallo. Serà a les set de la tarda i amb entrada lliure amb aforament limitat. Es podran fer les reserves a participo.cat.

I la nit del dia 28 serà el torn d’ “Àngels i Dimonis” de Carles Carrasco, la Cia TMT i Broad&Covers. A partir de les 9 de la nit, el Teatret serà l’escenari d’un concert amb riures i emocions musicals, en el qual el públic haurà de decidir si els membres de la companyia són Àngels o Dimonis, una aposta diferent, de la que es podran adquirir les entrades a participo.cat.

I abans d’acabar l’any, el Patge reial visitarà el Teatret. Esperarà als més menuts al vestíbul per rebre les cartes per als Reis. Hi serà el dissabte dia 30 de desembre, des de les 11 fins les 13.30 h. I qui no hagi tingut temps de fer-la, tindrà temps i materials per escriure-la i entregar-la allà mateix, en acabar-la.

I finalment, la tarda del dia 5 de gener i des del Balcó del Teatret, inici de la Cavalcada dels Reis d’Orient. A dos quarts de set de la tarda, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient aprofitaran el fantàstic balcó del Teatret del Serrallo per fer els seus parlaments. Com sempre, tiraran caramels i després faran la tradicional ruta pels carrers de la ciutat.