.

Imatge del Musical de La Ventafocs

Imatge del Musical de La Ventafocs

Seguint en la línia d’arribar a tots els públics i obrir el teatre i les arts escèniques en general a la ciutat, la nova programació de Teatres març-juny 2014 presenta tres espectacles familiars, de caire ben diferenciat per abastir encara millor les necessitats dels més petits i joves espectadors.

D’una banda aquest diumenge 16 de març es podrà veure un musical al ritme dels anys 50 inspirat en la història de La Ventafocs. De la mà de La Roda Produccions, un equip de cantants i ballarins pujaran dalt l’escenari per mostrar aquesta innovadora versió del clàssic a l’estil de Grease.

El mes següent, el 26 d’abril, serà el torn de les titelles, amb l’acurada i delicada peça de Gulliver al país de Lil·liputque es podrà veure al Metropol. A partir de la famosa novel·la de Joanathan Swift, Joan Vallvé, vingut del Centre de Titelles de Lleida, ens presenta la grandesa d’una història de temences, fragilitat, però sobretot d’amistat.

I finalment, el 31 de maig hi haurà lloc pel circ. L’espectacle Do not Disturb aterrarà al Tarragona com una de les obres més aclamades per la crítica i públic dels darrers anys. La companyia Vaivén Circo ens trasllada al dia a dia d’una fàbrica de principis del segle XX on quatre personatges es belluguen al ritme de circ i ens expliquen històries trepidants.

La Ventafocs – diumenge 16 de març – 18.30h – Teatre Tarragona

Gulliver al país de Lil·liput – dissabte 26 d’abril – 18.30h – Teatre Metropol

Do Not Disturb – dissabte 31 de maig – 19h – Teatre Tarragona

/* JS para menú plegable móvil Divi */