.

Un vaixell de la companyia MSC, l’estiu passat embarcat a Tarragona. Foto: Cedida

La tercera companyia de creuers més gran del món i líder en el mercat d’Europa, Sud-amèrica i Sud-àfrica, MSC Criceros, ha anunciat que el pròxim estiu realitzarà embarcaments a Tarragona i ho farà per segon any consecutiu, una mostra del seu compromís amb la ciutat.

Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros a Espanya, ha afimat que «estem feliços de poder anunciar que realitzarem una temporada completa amb embarcaments des de Tarragona, gràcies al treball estret que hem realitzat tant amb el Port com amb les diferents autoritats. Feliços principalment per poder donar l’oportunitat als tarragonins d’embarcar cada diumenge en la seva pròpia casa, però també per poder contribuir a l’economia local amb la nostra arribada».

L’any 2022 ha estat el primer any en què la companyia ha comptat amb una temporada d’embarcaments a Tarragona. El Port de Tarragona es va unir, així, als ja confirmats 6 ports d’embarcament a Espanya. En 2023 es reafirmarà aquest compromís, tant amb el Port com amb la pròpia ciutat, gràcies a les 24 noves escales que realitzarà MSC Magnifica, ja que seran – en total – un 188% més d’escales que l’any 2022.

La situació privilegiada de Tarragona l’ha convertit en port d’embarcament per a passatgers internacionals que arriben des de l’Aeroport del Prat. MSC Magnifica realitzarà itineraris de 7 nits des del Port de Tarragona i pel Mediterrani Occidental, amb escales en els ports de Toulon (França) i Gènova, Civitavvechia – per a Roma – i Livorno – per a Pisa i Florència – (Itàlia).