.

.

TOTS 21

Aquest matí han arribat a la nostra ciutat sis moters de la campanya “En la carretera, Cerveza sin”, per recordar a la societat en general i als conductors en particular, que l’alcohol i la conducció són incompatibles.

La campanya està promoguda per Cerverceros de España amb la col·laboració de la Direcció General de Tràfic (DGT) i el suport d’institucions en matèria de seguretat vial, i procura transmetre un missatge positiu a la població, apel·lant a la pròpia responsabilitat dels conductors i recordant als consumidors de cervesa que es pot optar per la varietat sense alcohol si tenen previst conduir.

Coincidint amb els desplaçaments estivals, els moters de la campanya, que compleix la XVII edició, recorren 13 ciutats de l’Estat, 30 províncies i 4.000 quilòmetres.

A la roda de premsa de presentació de la campanya hi han assistit la consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos; la cap provincial de Trànsit de Tarragona, Maria del Carmen Padial; el cap de Servei de Trànsit de Tarragona, Eusebi del Olmo; el director general de Cerveceros d’Espanya, Jacobo Olalla, i l’ambaixador de la campanya “En la carretera, Cerveza sin”, Ramón Pradera.