.

Imatge d'arxiu del Mercat Central.

Imatge d’arxiu del Mercat Central.

El Mercat Central de Tarragona acollirà el proper dissabte, dia 4 de maig , una Mostra de Teatre Jove i una trobada gegantera organitzada per la Colla Gegantera Dominiques Tarragona, tot plegat per continuar fomentant activitats amb les diferents entitats de la ciutat. La Mostra de Teatre Jove tindrà lloc dissabte de les 11 a les 13 hores amb actors i actrius que faran breus representacions de les obres teatrals que presentaran al Teatre Metropol de forma gratuïta durant el mes de maig i juny. Les companyies que estaran ubicades dins del mercat seran:

(H)istrionis Teatre

Meraki Teatre

Tornavís Teatre

Arteliats Teatre

Aquesta activitat està coordinada i promoguda per les conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament i l’empresa municipal de mercats (ESPIMSA).

Trobada gegantera

Pel mateix dissabte per la tarda, de les 17 a les 20 hores, la Colla Gegantera Dominiques Tarragona ha organitzat una concentració a l’interior del mercat central de 23 colles de gegants. El motiu és que els gegants, nanos i grallers d’aquesta colla tarragonina enguany celebren el 20è aniversari i el 10è els seus gegants nous.

Les properes accions de dinamització del mercat central seran dins de la programació de Tarraco Viva i maridatges per escalfar els motors de la Fira del Vi organitzada per la DO TARRAGONA durant el mes de juny.