.

El madrileny Morrison el magnífico és un del grans mags còmics del nostre país. El seu personatge ‘Maverick el Tahur’ va ser representat al parc temàtic Port Aventura durant 14 anys (amb 1.200 actuacions a l’any) convertint-se en mag resident, guionista, director artístic i assessor de màgia.

Entre els seus col·legues de professió és conegut com ‘El mestre’. Sens dubte ha creat escola amb el seu estil i humor. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona del seu espectacle unipersonal, ple de sorpreses, participació del públic, enginy i bona màgia.

La cita serà aquest divendres dia 24 a les 20.30 h al Teatre El Magatzem de Tarragona, amb entrades entre 10 i 14€.

Aquest espectacle està inclòs dins l’11è Festival Internacional Teatre Màgic. El món de l’il·lusionisme, per onzè any consecutiu, es dóna cita fins el 2 de desembre als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.