TOTS 21

El pianista Leonel Morales i el violoncel·lista Alexander Hülshoff apleguen el seu talent en un concert molt especial al voltant de la forma sonata al romanticisme.

Per al proper divendres 13 d’abril a les 9 del vespre, l’Auditori Josep Carreras us presenta un concert únic amb dos extraordinaris i experimentats intèrprets. Ells són habituals, com a solistes, de les més prestigioses sales de concerts a tot el món, professors en algunes de les universitats més reconegudes en la formació musical a Europa, directors artístics de grans festivals i convidats al jurat de grans concursos internacionals d’interpretació. El pianista Leonel Morales i el violoncel·lista Alexander Hülshoff apleguen el seu talent en un concert molt especial al voltant de la forma sonata al romanticisme.

Els compositors que han triat en aquest recorregut per les sonates del romanticisme seran F. Chopin i S. Rachmaninov. La Sonata per a violoncel en Sol menor op. 65 de Chopin està considerada, entre les poques que va escriure, com la seva millor obra cambrística i és una de les seves darreres obres. La Sonata per a violoncel en Sol m. Op. 19 de Rachmaninov, és una grandíssima obra, només eclipsada pel Concert n.2 per a piano, gairebé escrit al mateix temps que la sonata per a violoncel.

Una fantàstica ocasió per gaudir de la passió musical de dos dels grans compositors del romanticisme que reviuran de la mà de Leonel Morales i Alexander Hülshoff.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat