.


El SEM activa un vehicle ràpid i dues ambulàncies

Un home de 62 anys ha mort aquest diumenge mentre es banyava a la platja de la Móra a Tarragona. Segons informa Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 ha rebut a dos quarts de vuit del vespre diverses trucades indicant que havia un home a l’aigua que no podia sortir-ne. Una de les trucades ha informat que la víctima ja es trobava a la sorra inconscient, i que l’estaven intentant reanimar.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat un vehicle ràpid i dues ambulàncies. Els efectius han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, però aquest ha acabat morint. La platja de la Móra és una de les platges vigilades a Catalunya, tot i que a l’hora del succés el servei de socorrisme ja havia acabat.

Arran de l’emergència, també s’han desplaçat al lloc dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Aquest succés coincideix aquest diumenge amb la mort d’una altra persona en una platja de Colera (Alt Empordà), que no disposa de servei de vigilància. En aquest cas, es tracta d’un home de 50 anys. Amb les dues víctimes d’avui, ja són 13 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes.

ACN.