.

Vicente Amiguet, al centre de la imatge, durant una exposició. Foto: gal-art.com

El veterà periodista Vicente J. Amiguet va morir ahir als 84 anys d’edat. En les properes hores es coneixerà el lloc i l’hora de l’enterrament, que podria celebrar-se demà, segons han indicat fonts de la funerària de Tarragona. Amiguet, que es va especialitzar en crítica d’art, era una institució a ‘Diari de Tarragona’, una persona molt estimada i amb unes maneres i educació pròpies d’altres èpoques.

Nascut a Castelló, en 1974 va arribar a Tarragona, ciutat que ja no abandonaria més, com recordava avui el rotatiu on va exercir fins més enllà de la seva jubilació. Havia treballat a set diaris, entre ells, ‘Diario de Ceuta’, ‘Diario Montañés’ (Santander) o ‘El Amanecer’ (Saragossa).

Va entrar a ‘Diari de Tarragona’ per a cobrir la informació local i exercir de cronista municipal. Posteriorment, es va especialitzar en la crítica d’art. En els dinars anuals que el ‘Diari’ celebrava per les festes de Nadal ell sempre en feia una intervenció i inevitablement tocava peces musicals amb la seva inseparable harmònica. Era pare de cinc fills. Un d’ells, Lluís Amiguet, és periodista a ‘La Vanguàrdia’.

/* JS para menú plegable móvil Divi */