.

.

TOTS 21

Albert Vallvé

El popular polític i advocat tarragoní Albert Vallvé i Navarro ha mort aquest diumenge als 76 anys d’edat. Militant d’Unió Democràtica de Catalunya, fou senador, president del comitè intercomarcal de Tarragona i també fou tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona durant el govern de CiU comandat per Joan Miquel Nadal.

Vallvé va destacar també com a vicepresident de la Diputació de Tarragona, on hi accedí en 1999. Es responsabilitzaria de l’àrea de Cultura. També fou senador per la circumscripció de Tarragona entre 1993 i 1996. Fou molt coneguda la seva faceta popular com a Magí de les Timbales, que exercí durant més de trenta anys. També era casteller dels Xiquets de Tarragona i era membre de la Congregació de la Puríssima Sang.

Havia nascut a Tarragona el 2 de desembre de 1945. Llicenciat en dret, era advocat del Col·legi d’Advocats de Tarragona i agent de la propietat immobiliària. Fou fundador del despatx Vallvé-Huber i vicecònsol Honorari a Tarragona del Brasil.

L’Ajuntament de Tarragona ha mostrat el seu més sentit condol per la mort d’Albert Vallvé. ‘L’Ajuntament lamenta profundament aquesta pèrdua i vol fer públic el seu condol’, ha destacat en un comunicat.