.

.

TOTS 21


Carlos Pérez de Rozas (a la dreta), acompanyat del seu germà Emilio Pérez de Rozas, observant el llibre que es va editar amb motiu de l’exposició de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona l’11 de novembre de 2015. Foto: ACN.

 El fotògraf i periodista Carlos Pérez de Rozas (Barcelona, 1948) ha mort aquest dissabte a la matinada, segons ha confirmat l’ACN de fonts d”El Periódico’, mitjà en el qual va col·laborar. Provinent d’una família de fotoperiodistes d’origen madrileny, el 1970 va començar a treballar a la revista ‘Destino’ i, posteriorment, al ‘Diari de Barcelona’. Va formar part de l’equip fundador de ‘El Periódico de Catalunya’, on va ocupar diversos càrrecs, i va participar en l’inici de l’edició catalana d”El País’ i en redisseny de ‘Mundo Deportivo’.
El 1986 va formar part de l’equip directiu de ‘La Vanguardia’. També va col·laborar en diversos mitjans audiovisuals com TV3, Catalunya Ràdio, BTV i 8TV.
Pérez de Rozas també va exercir de professor a les facultats de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Internacional de Catalunya.

Fa quatre anys, l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona li va dedicar una exposició retrospectiva a tot el fons fotogràfic familiar.

ACN