.

Juan Carlos Vidal Fernández ha mort prematurament als 52 anys com a conseqüència d’un atac al cor. Molt conegut a la ciutat, va ser gerent del Museum Cafè, un conegut local d’oci nocturn situat al carrer Sant Llorenç, en ple cor de la Part Alta de Tarragona. Local tancat des de un parell d’anys.

Historiador de formació, actualment formava part de l’equip del Museu d’Història, va ser durant més de 5 anys (entre 2007 i 2012) membre del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT), de Tarragona Ràdio.

Més conegut com Juanca o Tiju, es va iniciar de jove al món de l’hostaleria en el negoci familiar, i durant gairebé tres dècades va gestionar el seu propi local al carrer Sant Llorenç.

Local molt singular, va esdevenir un lloc de reunió i trobada de la cultura i la política de la ciutat i va acollir tota mena d’activitats de dinamització. Va ser durant molts anys un dels llocs més populars de la nit de la Part Alta, sobretot durant les Festes.

Vidal també era molt polifacètic, un tros d’artista, i sovint sorprenia amb alguna performance als que visitaven el seu local nocturn.

Les mostres d’estima i condol no s’han fet esperar. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en un piulada a Twitter diu: “Juan Carlos Vidal com et trobarem a faltar. Que la terra et sigui lleu company”.

També la tinent d’alcalde de Cultura, Bego Floria diu al Twitter: “Un cop enorme. T’enyorarem moltíssim. DEP”.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, també mostra el seu condol a les xarxes, amb el text al Facebook: “Fa uns dies em donaves una abraçada a la Plaça de la Font, d’aquesta manera tan especial. I em vas dir: Bon treball Elvira. i rialles, i rialles. Ara consternada amb la notícia”.