.

.

TOTS 21

Montse Muñoz. Foto: Cedida

Montse Muñoz. Foto: Cedida

Montse Muñoz, actualment regidora i candidata del PSC a l’alcaldia de Creixell, ha pres possessió com a nova diputada socialista a la Diputació de Tarragona.

La nova diputada provincial és regidora a Creixell des de 2003 i ha estat consellera comarcal socialista durant la primera meitat d’aquest mandat municipal. Arquitecte tècnica i enginyera d’edificació de formació, ha exercit com a tal tant a l’administració pública com al sector privat.

Montse Muñozs’ha mostrat confiada que “el canvi arribarà aquest cop a Creixell. És evident que el PSC té una línia ascendent al poble, tal com mostren els resultats dels comicis que s’han dut a terme aquests darrers anys i estic convençuda que aquesta voluntat de canvi esclatarà a les urnes aquest proper 28 de maig. Creixell s’ho mereix i nosaltres estem preparades”. 

Cal recordar que el PSC ha estat la força més votada a Creixell tant a les eleccions legislatives de 2019 com a les eleccions autonòmiques de 2021. Als darrers comicis municipals va quedar com a segona força, a menys d’un centenar de vots de la primera i amb el mateix nombre de regidors. “Polvoritzarem el nostre sostre electoral i farem entrar saba nova a l’Ajuntament. Cal obrir les finestres municipals, després de molts anys del mateix monòleg, i amb urgència”, ha explicat. 

L’alcaldable del PSC ha avançat que la candidatura socialista “combinarà experiència, solvència, il·lusió i novetats” i que el seu programa es pot resumir en una expressió: “fer que Creixell funcioni.”

“Sí, podem treure més profit del funcionament del nostre ajuntament. Sí, mereixem tenir millors serveis, equipaments i infraestructures. I, sí, podem aconseguir ser un dels municipis catalans amb una major qualitat de vida, és a dir, on es visqui millor. De fet, ho tenim tot per fer que això sigui així, tan sols ens falta una majoria de Govern sòlida a l’ajuntament i un lideratge clar i solvent que tingui clar el que nosaltres tenim: Creixell, primer”, ha conclòs la també diputada provincial del PSC.