.

L'actual alcaldessa d'Altafulla vol governar quatre anys més. Foto: Cedida
L’actual alcaldessa d’Altafulla vol governar quatre anys més. Foto: Cedida

L’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha estat presentada aquest diumenge com l’alcaldable d’Alternativa Altafulla per les eleccions municipals del 28 maig. L’acte ha tingut lloc al Parc de Voramar davant més de 200 persones.

Castellarnau ha fet una crida per aconseguir que aquests 8 mesos de mandat des de la moció de censura es transformin en 4 anys més per a poder seguir treballant en la recuperació de la platja, la consolidació d’un espai de referència cultural del Baix Gaià com es la Violeta, seguir amb la millora de la neteja pública, la recollida de la brossa, l’atenció a la gent gran i a Brises del Mar. Un balanç, segons Castellarnau, que inclou una bona gestió, transparent, eficaç i amb empatia.

Castellarnau ha destacat l’experiència d’Alternativa Altafulla havent guanyat 3 eleccions municipals i governat durant 8 anys seguits.

L’assemblea d’Alternativa amb una quarentena d’assistents va escollir per unanimitat divendres Montse Castellarnau com a cap de llista i la presentació/vermut/concert s’ha fet amb caire festiu al Parc de Voramar “per ser el punt on va començar el repte d’assumir el govern per aturar la innacció del govern d’EINA”.