.

Imatge de l'equip femení. Foto: Cedida
Imatge de l’equip femení. Foto: Cedida

A l’Hotel Magnolia, Salou, Montbike i Solcam han presentat el que serà l’equip per a la propera temporada 2023, aquest any amb la novetat de 9 corredores de diverses categories i modalitats: Veerle Cleiren, Fina Casas, Marina Sabaté, Laia Méndez, Maria Larroy, Natalia Ortiz, Elisenda Vivé, Olga Pedrola i Gemma Sans.

Les corredores de l’equip femení competiran a quatre categories diferents, carretera, mountain bike, ciclocròs i pista, en curses socials, copa catalana i copa espanya.

L’equip masculí comptarà amb 9 corredors, elit i màsters de totes les modalitats, amb dos noves incorporacions: Javier Alba, Ivan Dot, Esteve Almarcha, Adrià Cusidò, Xavier Figuerola, Jordi Morera, Jassael Fuguet, Oriol Martí i Aitor Pasarrius.

Tant l’equip masculí com femení comparteixen el mateix propòsit i així ens ho ha compartit la Veerle Cleiren, fundadora i integrant: “La majoria de la gent aquí present sap com vam començar fa 7 anys, però ningú hauria pensat que crearíem un equip femení, fins i tot jo. I tampoc creureu que hem creat l’equip en un termini d’una sola setmana….pim pam! Això sens dubte demostra la gran necessitat en una estructura per a les dones, tant en l’àmbit de les competidores com de les aficionades. Esperem amb aquest nou projecte donar un impuls addicional al ciclisme femení transmetent la nostra passió per l’esport! Però no oblidem l’equip masculí, el pilar de l’equip! Un any més comptem amb una plantilla d’uns 10 corredors practicant el ciclisme en diferents modalitats. Gràcies, nois pel vostre compromís i confiança a l’equip”.

Han apostat per l’equip diversos patrocinadors, ja des de la primera temporada al 2017, Montbike, botiga de bicicletes ubicada a Montbrió i Solcam, amb més de 25 anys d’experiència al sector de les energies renovables. A aquests patrocinadors es sumen per primer cop Grupo Blaumar, del sector de la hoteleria i restauració a la Costa Daurada, Julbo, una marca de la vall de Jura (França) especialitzada en òptica esportiva i pionera en el desenvolupament de lents fotocromàtiques i ullera esportiva graduada i Maria&Co Agency, agència de comunicació i esdeveniments.

La roba de l’equip, amb dos dissenys diferents per masculí i femení, ha estat dissenyada i fabricada per Bioracer, amb més de 100 anys de recorregut al ciclisme belga.

Donem partida el 22 de gener
La primera cita de l’equip serà la 80a. Cursa Ciclista del Perelló – Xallenge Comarques Tarragona, un circuit urbà de poc més d’un kilòmetre que destaca per ser un recorregut ràpid i tècnic al poble del Perelló el diumenge 22 de gener.