.

La platja es troba a tocar de la desembocadura del Riu Llastres.

La Setmana Santa al municipi arriba amb novetats. I és que, aprofitant l’inici de la temporada turística, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de Mont-roig Miami Turisme, ha posat en marxa la primera platja per a gossos. Es tracta de la platja de la Punta del Riu, situada al sud del terme municipal, a tocar de la desembocadura del Riu Llastres.

Un espai, que a partir d’ara estarà obert als propietaris d’animals domèstics per tal que puguin gaudir de la platja i dels seus serveis juntament amb les seves mascotes.

Amb la implantació d’aquest espai es vol donar una solució al gran nombre de persones, ja siguin veïns o visitants, que tenen gossos i que fins ara no podien utilitzar la platja en horari de bany durant la temporada turística, perquè la normativa ho prohibia. Per aquest motiu es va decidir regular la presència d’aquests animals i establir un únic espai on poder-los portar.

Destinació Dog Friendly

Amb aquesta regulació, el municipi formarà part de les destinacions Dog Friendly, que promocionen els destins on es poden portar gossos. En aquest sentit, està prevista la instal·lació d’una paperera per dipositar les defecacions dels gossos i com a material promocional a l’hora de posar en marxa aquesta platja es lliuraran uns dispensadors
de bosses en forma d’os.

Millores a les platges després dels temporals

Per tal de tenir les platges a punt i poder-les gaudir durant les vacances de Setmana Santa, ja fa dies que s’està treballant en la seva adequació. S’han arreglat els accessos a les cales i s’han netejat, ja que estaven molt malmeses a causa dels temporals.

Algunes d’aquestes mesures les ha assumit el Departament de Costes del Ministeri de Foment, mentre que d’altres se n’ha fet càrrec l’Ajuntament.

Inscripcions obertes per la Mitja Marató de Miami Platja

Un dels plats forts de la Setmana Santa és la Mitja Marató de Miami Platja, un esdeveniment esportiu que, per segon any consecutiu, pretén aplegar centenars de persones. Amb diversos recorreguts per tots els nivells s’espera que els participants puguin gaudir de les cales i paisatges d’aquest nucli urbà al mateix temps que practiquen esport.

Les inscripcions es poden fer de forma presencial al Poliesportiu de Miami Platja, al Decathlon de Vila-seca i el mateix dia de la cursa. També es poden fer a través d’Internet a la web www.naturtime.es.

Campanya de seguretat infantil

Amb l’arribada de la Setmana Santa s’ha posat en marxa una campanya de seguretat infantil. En aquest sentit, Mont-roig Miami Turisme repartirà unes polseres identificatives que serviran per localitzar i controlar els nens en grans espais o situacions en què hi hagi una gran afluència de públic. Aquest element estarà disponible a totes les oficines de turisme del municipi i s’haurà d’omplir amb el nom de l’infant i les dades de contacte de la persona que se’n faci càrrec.

La campanya es complementa amb uns díptics informatius que inclouen consells i mesures preventives per evitar complicacions i garantir la seguretat dels nens i nenes durant el període de vacances. Així, es posa especial atenció en la supervisió constant, la protecció solar o la precaució en les platges i piscines.

Torna el Casal Lúdic Esportiu de Setmana Santa

Per altra banda i també pensant en els infants, l’Àrea Municipal d’Esports organitza del 10 al 13 d’abril el Casal Lúdic Esportiu de Setmana Santa. Un any més, els poliesportius municipals acolliran activitats esportives, tallers de manualitats i jocs tradicionals per tal que els nens i nenes es diverteixin durant aquests dies de vacances. El Casal estarà obert de les 8.45h a les 13.15h i hi podran participar infants de 4 a 12 anys.