.

.

TOTS 21

El 53è Rally RACC Catalunya- Costa Daurada ha tornat a triar Mont-roig del Camp per fer els reagrupaments dels cotxes i pilots que participen a la competició. La novetat és que aquest any, el polígon Klaus Fisher acollirà, aquest diumenge 8 d’octubre, fins a dos reagrupaments.

Així, els cotxes que venen de Montbrió del Camp i es dirigeixen cap a la T-322 a Colldejou arribaran al parc tancat que s’habilitarà en aquesta zona, a partir de les 8.09 del matí i en una segona tanda a partir de les 11.24 h.

De la mateixa forma que en l’edició del 2015 i 2016, durant aquest període, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament que transcorrerà pels carrers del municipi no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

Turull lliurarà els premis a Salou

Diumenge serà el darrer dia de competició per les carreteres de la Costa Daurada, que es va iniciar dijous 5 d’octubre. El conseller de la Presidència, Jordi Turull, assistirà a la competició per lliurar els trofeus als tres primers classificats. L’entrega de premis tindrà lloc a les 15h al pòdium ubicat a Salou (Passeig Jaume I, 21-23).

Durant la jornada, el conseller estarà acompanyat del secretari general de l’Esport, Gerard Fiqueras, l’alcalde de Salou, Pere Granados, el president del RACC, Jopep Mateu, el director general del RACC, Xavier Pérez, i el director de la cursa, Aman Barfull.