.

.

TOTS 21


La prova esportiva, de 3 etapes, se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre i està pensada perquè ciclistes i acompanyants puguin gaudir de l’experiència.

Mont-roig i Miami Platja acolliran la Costa Daurada Bike Race, la primera prova esportiva de mountain bike de 3 etapes, única a la Costa Daurada, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 2018. La competició està organitzada per les empreses locals càmping Els Prats i Megabici i compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’esdeveniment, que tindrà participació internacional, vol convertir-se en un referent pels amants de la BTT, on esportistes i acompanyants, a més, puguin compartir una experiència que es complementa amb els recursos gastronòmics, turístics i culturals del municipi de Mont-roig del Camp.

L’acte de presentació, que ha tingut lloc aquest matí al càmping Els Prats, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho; David Llauradó, en representació de la Federació Catalana de Ciclisme, Milton Ramos, com a ambaixador de la competició i Lope Miguel, codirector de carrera i propietari d’una de les empreses organitzadores.

Lope Miguel, codirector de la cursa ha explicat que un dels punts forts d’aquesta proposta és que està pensada per als corredors i les seves famílies. Així, durant els tres dies hi ha preparades activitats paral·leles perquè els acompanyants gaudeixin tant o més que els esportistes. Miguel ha explicat que “volem que vegin el territori, que participin en les activitats complementàries i que l’any vinent sigui la família qui demani anar a la Costa Daurada Bike Race”.

D’altra banda també ha destacat l’entorn pel qual transcorrerà la competició, amb una de les millors vistes del Camp de Tarragona des de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca o el gran potencial d’aquest territori per recórrer amb BTT.

Milton Ramos, corredor professional i ambaixador de la competició ha dit que “la Costa Daurada Bike Race té molts dels aspectes que tenen les carreres excel·lents, com per exemple la ubicació o les instal·lacions excepcionals”. A més ha dit que aquest serà l’inici d’un gran projecte.

Per la seva banda, David Llauradó, delegat de la Federació Catalana de Ciclisme ha parlat de la importància de posar en marxa proves com la que avui s’ha presentat, “pel seu nivell, per la seva organització i pel fet de ser única en aquest territori”.

Finalment, l’alcalde Fran Morancho ha felicitat la iniciativa de les empreses organitzadores per l’impuls i la força que tindrà aquesta competició tot esperant que “d’aquí a uns anys tingui repercussió mundial”. A més ha destacat la importància de “portar fins a 500 corredors i les seves famílies, fora de la temporada turística al municipi” i ha remarcat que el treball conjunt entre la iniciativa privada i la pública és garantia d’èxit.

3 dies, 3 etapes

La primera de les etapes és una crono ràpida que portarà als participants fins a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. La segona etapa, que és la més dura de les tres i amb més desnivell i quilometratge, tindrà punt de sortida i arribada al nucli de Miami Platja i passarà per localitats veïnes com Pratdip o Vandellòs.

Finalment al tercer dia és l’etapa més ràpida i tindrà punt de sortida i arribada al càmping, passant també per altres municipis de la comarca.

El càmping Els Prats és la seu esportiva de l’esdeveniment, que posa a disposició dels ciclistes i les seves famílies allotjament, gastronomia, un programa d’animació, així com serveis especialitzats per a les bicicletes de la mà de Megabici.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 16 d’octubre. Més informació a: www.costadauradabikerace.com