.

Un concert de Death or Glory, motos clàssiques, un esmorzar popular i sortejos en la primera edició de la trobada, que començarà a les 9 al parc Maria Martori

Un concert de Death or Glory, motos clàssiques, un esmorzar popular i sortejos en la primera edició de la trobada, que començarà a les 9 al parc Maria Martori

La 1a Matinal Motard solidària omplirà Mont-roig del Camp de motos i de música aquest diumenge en una trobada que destinarà tots els beneficis a l’Afanoc, l’associació que agrupa les famílies de nens amb càncer. Un esmorzar popular, una exposició de motos clàssiques del municipi, sortejos de lots de productes i un concert de death or glory són alguns dels elements d’aquesta jornada organitzada pel motoclub Mont-Roig amb la col·laboració del consistori mont-rogenc, que començarà a les 9 del matí al parc Maria Martori.

L’aplec convoca a tot el públic en general, i a qualsevol motorista que vulgui posar el seu granet de sorra per millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i de les persones que tenen al seu entorn. Entre altres premis, els assistents tindran l’oportunitat d’endur-se cascos, pernils, vals d’esmorzars en locals mont-rogencs, ampolles d’oli o samarretes. Per aquells que vulguin conèixer més a fons el municipi, s’oferirà també un recorregut per descobrir els seus atractius.

La recaptació de la trobada es destinarà íntegrament a l’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Entre les iniciatives més visibles de l’entitat hi ha la campanya POSA’T LA GORRA! I LA CASA DELS XUCLIS, un complex residencial que allotja i dóna suport a les famílies de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona que tenen els seus fills malalts de càncer ingressats en hospitals d’aquesta ciutat.

A banda d’aquesta 1a Matinal Motard Solidària, entre altres iniciatives el motoclub mont-roig organitza també cada any l’Enduroig, una prova d’Enduro que se celebra en aquest municipi, i que el passat estiu va arribar a la tercera edició, on competeixen pilots de les categories junior, open i amateur. Un dels moments més esperats de la jornada serà el concert de Death or Glory, que està previst que comenci a les 12 del migdia i on presentaran alguns temes del nou àlbum en què estan treballant. La banda de hard rock amb components mont-rogencs va publicar a finals del 2017 el seu primer disc, Death without Glory , després de guanyar els festivals Pepe Marín Rock i Benrock.