.

.

TOTS 21


Moana Quartet està format per quatre dones formades al Conservatori Superior de Música del Liceu que interpretaran obres de Debussy, Albert Sardà, Armand Grèbol i Enric Granados.

El 30è Festival Internacional de Música d’Altafulla arrencarà aquest dijous 3 d’agost a les 22 hores, amb el Moana Quartet, quatre dones formades al Conservatori Superior de Música del Liceu que interpretaran obres de Debussy, Albert Sardà, Armand Grèbol i Enric Granados. La plaça de l’Església d’Altafulla, un dels indrets més emblemàtics de la Vila Closa, tornarà a ser l’escenari d’aquest i de la resta de concerts del festival que s’allargaran fins al 26 d’agost amb un total de set concerts, un més que en anteriors edicions per celebrar així la trentena edició.

El festival de música està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès. Per celebrar els 30 anys, l’organització ha incorporat també a la direcció artística, al costat del prestigiós flautista Claudi Arimany, al mestre Albert Sardà, compositor i catedràtic d’Història de la Música i Estètica del Conservatori Superior de Música de Barcelona.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha remarcat el fet meritori que administracions públiques com l’Ajuntament d’Altafulla organitzin esdeveniments culturals d’aquest nivell i que ho facin celebrant 30 anys. Ha afegit també que en aquesta edició s’ofereix “un ampli repertori de gèneres i estils diferents a altres anys”.

El festival combina la interpretació de la veu, els concerts de música i cambra, i les actuacions de dansa clàssica. Pel que fa a les entrades, amb un preu de 15€ i amb diferents abonaments i descomptes, la regidora de Cultura ha destacat que la voluntat del consistori ésseguir treballant per la cultura i apropar-la a tots els públics. En cas de pluja, els concerts es traslladaran a l’interior de l’Església de Sant Martí.

Per a informació més concreta i específica del contingut sobre la  programació dels concerts i els artistes podeu visitar la pàgina web del festival www.fimaltafulla.cat.