.

.

TOTS 21


Mireia Sosa li dóna la medalla a l'Álex Foto:Cedida

Mireia Sosa li dóna la medalla a l’Álex Foto:Cedida

Mireia Sosa ha demostrat aquests darrers anys que és una especialista en celebrar títols de fet l’atleta tarragonina s’ha convertit en la primera en aconseguir tres vegades el títol de campiona de Catalunya de Marató després de guanyar aquest diumenge novament la Marató de Tarragona.

Veure creuar la meta a la Mireia amb la seva filla, ja és un costum i una fotografia que s’ha fet habitual en el món de l’atletisme català i de l’Estat.

Aquest cop però la medalla de campiona de Catalunya de la Mireia no omplirà algun lloc dedicat als títols de l’atleta tarragonina, aquest cop la Mireia ha decidit sumar-se al projecte XQ NO ÁLEX i la seva medalla se l’ha emportat a casa l’Álex, un nen amb paràlisi cerebral que ha disputat la Marató acompanyat del seu pare, l’Antonio.

El projecte XQ NO ÁLEX, un projecte tarragoní, ha aconseguit sumar fins a nou persones amb cadira de rodes disputant la Marató i amb una seixantena de voluntaris.

L’esforç i el sacrifici de l’Álex ha tingut un dels premis més grans quan la número 1 a l’asfalt de Tarragona li ha penjat la medalla de campiona de Catalunya al coll. Segurament l’Álex ja estava més que content amb el dia de festa que estava vivint i amb les sensacions positives que s’havia trobat durant una jornada que Mireia Sosa ha acabat de fer rodona.