.

Una de les plaques renovades de la ciutat. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona està executant un Pla de Millora de les Plaques dels carrers de la ciutat. Per aquest motiu, la conselleria d’Espais Públics continua amb la renovació de plaques a la ciutat. Aquests dies, la Brigada Municipal ja han reposat 10 plaques dels carres Joan Moles i Sabaté, Vileta de Mar, Francesc Nel·lo Ventosa, Mossèn Miquel Melendres i Ruè i la plaça del Fòrum. En total, aquests dies també pintaran 150 plaques distribuïdes per tot el terme municipal.

Aquestes 150 plaques s’afegeixen a les 365 de 71 carrers de la ciutat que s’han executat els darrers mesos. L’objectiu és doble: per una banda millorar l’estat de les actuals i, per l’altra, ajudar a l’orientació en les zones més turístiques o concorregudes de la ciutat.

Per altra banda, la Brigada Municipal també ha pintat la placa en honor a l’arquitecte de la Rambla, situada a la Rambla Nova numero 62.

La millora de les plaques dels carrers es va iniciar durant el primer trimestre de l’any passat i es va centrar en les zones més turístiques, com Rambla Nova i les illes comercials de vianants. A continuació es van renovar les de zones molt concorregudes com la Rambla de Ponent, el carrer doctor Mallafrè o Jaume I i també es van repintar 93 del barri de Bonavista, així com 49 situada a Boscos de Tarragona i la urbanització Llevantina.

Durant el darrer trimestre de l’any passat, la Brigada Municipal va renovar 31 plaques de marbre blanc del barri de Riu Clar; 2 de Països Catalans (Sant Pere i Sant Pau), 10 de Tarragona II; 3 del carrer de Joana Jugant i Rosa Venes i Llovera (zona Joan XXIII i Avinguda Andorra); 40 de Torreforta, 28 de la urbanització La Móra; 26 de Sant Ramon; 1 del carrer Mil·les Damau i 9 de diferents carrers de la ciutat com Hernàndez Sanahuja, avinguda Maria Cristina, Passeig Torroja, carrer Rocamora (Ciutat Jardí), les dues del carrer Ramon Salas i Ricomà; a Baixada Miracle i les dues al carrer Sant Auguri.

També es van renovar 25 plaques de l’Albada i Parc Riuclar, així com 19 situades al barri de Santa Isabel.