.

El jugador del Catllar supera la pressió defensiva de l'Amposta.

Gens bé li va al Catllar l’aturada de Carnaval d’aquest proper cap de setmana, ja que ha jugat un dels partits més complets de la temporada en l’empat a dos gols amb l’Amposta i ha confirmat la progressió de joc mostrada en les últimes jornades. Ho ha fet, a més, presentant un equip sensiblement diferent al que ha jugat els darrers partits, ja que les baixes de Ionita i Carlos per sanció, dos dels titulars habituals, han obligat Àngel Garcia a refer la línia defensiva. I també han sortit a l’onze titular dues de les noves incorporacions: Manu, que ja va debutar diumenge passat, i Gallego, que s’ha fet un fart de treballar.

Amb tot, la cosa no ha començat gaire bé per als del Baix Gaià, ja que al minut 4 de partit l’Amposta s’ha aconseguit posar per davant al marcador. Ho ha fet mitjançant Gustavo, que ha fet un xut que ha desviat accidentalment un defensa del Catllar, de manera que la pilota ha canviat de direcció i ha deixat venut Ródenas. L’equip, però, lluny de caure en el desànim i conscient que encara hi havia molt partit per endavant, no ha deixat de lluitar i ha acabat trobant la recompensa. Al descans hi ha arribat amb empat (42′) a l’electrònic, i tot just sortir de la represa un altre gol matiner, en aquest cas visitant (53′), ha posat els del Catllar per davant al marcador.

Els gols han tingut un denominador comú: Sergi Grau. El migcampista no s’havia estrenat encara aquesta temporada de cara a porteria, i ho ha fet per la porta gran. També ha comptat amb un soci de luxe, el debutant David Gallego, que ha aconseguit deixar-li de cara dues pilotes després d’haver-les baixat i d’haver-les protegit dels centrals. Juntament amb Manu, que avui ja ha jugat el partit sencer, i David Ramírez, que també ha disputat uns minuts, els fitxatges han respòs molt bé a la confiança que se’ls ha donat des del cos tècnic i s’han mostrat en la línia general de l’equip: tot un exemple d’actitud sobre un camp de futbol.

Amb el resultat a favor, hauria pogut arribar la sentència en una jugada d’Imanol, que ha aprofitat la frescor de sortir a l’últim quart d’hora per escapolir-se dels defenses locals en una jugada marca de la casa, per banda dreta. No ha estat tan fi a l’hora de la finalització, i això ha permès que els locals seguissin lluitant fins a l’últim minut, quan han trobat la glòria de la mà (o de la bota) de Dani Bel. Ha estat una jugada en què el punta ampostí ha afusellat Ródenas des de dins de l’àrea, cosa que ha desfermat l’èxtasi a l’estadi, bolcat amb l’equip.

Un camp on no hi guanya ningú des de la jornada 2, quan al setembre passat va fer-ho el Jesús i Maria en el derbi ebrenc, per 1-2, un resultat que al Catllar li ha faltat ben poc per emular. Això demostra la dificultat de sumar els tres punts en un camp com aquest i dóna valor al resultat aconseguit, que permet que un partit que enfrontaven dos equips separats per tan sols un punt mantiguin aquesta mateixa distància. El Catllar, però, com a nota positiva n’ha tret el goal average, ja que a l’anada va imposar-se per 3-1, i tal i com està d’ajustada la classificació a final de temporada aquest pot ser un actiu força important.

Fitxa Tècnica:

Amposta: Álex, Joan (Jonathan, 80′), Òscar (Joab, 67′), Víctor, J. Ramon, Isaac, Cristo (Ventura, 46′), Xavi (Dídac, 80′), Becerra, Gustavo, Dani Bel.

CE El Catllar: Ródenas, Raúl, Romà, Pol, Jesús, Nico, Grau (Ramírez, 80′), Àlex (David, 89′), Sosa, Gallego (Imanol, 74′), Luis.

Gols: 1-0 Gustavo, 4′; 1-1 Grau, 42′; 1-2 Grau, 53′; 2-2 Dani Bel, 90′.

Targetes: als visitants Jesús (52′), Álex (65′), Nico (73′) i Manu (77′).