.

La sortida de la Mitja de Cambrils

La sortida de la Mitja de Cambrils

Dos mil atletes han pres part aquest matí a la setena edició de la Mitja Marató de Cambrils, la tercera prova del circuit SB Hotels Half Marathon Series. Els participants han gaudit d’un dia esplèndid, sense humitat, i un asfalt totalment sec, després de la tempesta de dissabte, al llarg d’un recorregut que s’ha iniciat a la Plaça de l’Ajuntament i ha transcorregut per la zona portuària i la façana marítima.

Centenars de cambrilencs i aficionats al running també han sortit al carrer per animar els participants en la que és, possiblement, la mitja marató més plana i, per tant, una cita idònia per a baixar marca.

Miguel Caballero (La Sportiva) i Estefania Guinovart (CA Runners Tarragona) han estat els guanyadors absoluts de la prova reina del dia, la dels 21 quilòmetres, mentre que en els 10 quilòmetres s’han imposat Antoni Carulla (Runners Balaguer) i Jessica Bonet (Run4You).

A la Mitja Marató masculina Miguel Caballero s’ha imposat amb un temps de 1 hora, 11 minuts i 34 segons. L’atleta de La Sportiva, un autèntic especialista en curses de muntanya que ha reeditat la victòria que ja havia aconseguit a Cambrils a l’edició de 2014, ha fet un canvi de ritme a partir del quilòmetre 15 que li ha permès despenjar els seus perseguidors. Caballero ha entrat a la línea de meta per davant d’Eduard Queral (Athletic Track Tarragona), segon amb 1.12.03 h. mentre que en tercera posició ha acabat Jordi Garcia (CA Runners Tarragona), amb 1.13.03 h.

A la prova femenina de la Mitja Marató de Cambrils Estefania Guinovart (CA Runners Tarragona) ha guanyat amb un temps de 1 hora, 30 minuts i 16 segons. Segona ha estat Anahí Herrera amb 1.31.49 h. i tercera, Dulce de María Casanova (Amics Atletisme Andorra), amb 1.33.44 h.

La gran absent a Cambrils ha estat la tarragonina Mireia Sosa, guanyadora de les dues primeres curses del circuit disputades a Tarragona i Salou però que avui a Cambrils ha causat baixa degut a les molèsties físiques que arrossega des de fa uns dies. S’espera, però, que pogui tornar a competir a la propera cita del circuit que es disputarà a Valls el proper 20 de març.

Pe que fa als 10 quilòmetres el vencedor absolut en categoria masculina ha estat Antoni Carulla (Runners Balaguer), amb un temps de 32 minuts i 15 segons, seguit de Juan Miguel Moreno (IRWL), segon amb 32.19 min. Tercer a la línia d’arribada ha entrat Luis Garcia (Athletic Track Tarragona), amb 33.42 min.

En noies s’ha imposat Jessica Bonet (Run4You) amb un crono de 39 minuts i 30 segons, seguida de Dolça Ollé (Fasttriatlon) amb 39.42 min., i de Núria Giménez (Evasion Running Reus), tercera amb 39.42 min.

Consulteu les classificacions en aquest enllaç.