.

.

TOTS 21

Un col·legi electoral de Tarragona durant la jornada d'avui. Foto: Tarragona21

Un col·legi electoral de Tarragona durant la jornada d’avui. Foto: Tarragona21

La jornada electoral ha deixat un nou incident a peu d’urna. Aquest cop ha passat al col·legi públic de Campclar, on Miguel Ángel Mellado no ha pogut exercir el seu dret a vot.

Segons sembla, la presidenta de la mesa ha comunicat al veí del barri tarragoní que ja havia votat, la qual cosa, segons l’afectat «és falsa».

En primera instància els assistents han pensat que es podria tractar d’un problema informàtic del nou programa denregistrament del cens que s’ha posat en funcionament avui per primer cop a Tarragona i Badalona.

No obstant això, el veí declara que el seu nom no figurva ni tan sols al registre manual.

En veure que no hi havia cap solució, l’afectat ha decidit trucar a la Junta Electoral per tractar de trobar una possie esmena de l’error.

El veí de Campclar, que ha rebut una negativa per part de la Junta, que ha declarat que no hi ha pogut haver cap problema en el sistema de registre, es queixa de que se li ha vulnerat el seu «dret dret constitucional d’exercir el meu vot».

Malgrat tot, una possible solució seria impugnar la mesa, fet que l’afectat està plantejar fer.

El veí declara que no entén «com és possible que, tractant-se d’un programa pilot, no hi hagi un protocol pera solucionar errors d’aquest tipus».

Arnau Curto