.

.

TOTS 21


El públic que ha assistit a la diada rebia un barret junt amb els tiquets. Foto: Tarragona21

El públic que ha assistit a la diada rebia un barret junt amb els tiquets. Foto: Tarragona21

Mont-roig del Camp i Miami Platja han estrenat el primer cap de setmana de juny submergint-se en la cultura gastronòmica del pop. La pèrgola instal·lada a l’inici de l platja Cristall de Miami ha estat l’escenari de celebració de la Diada del Pop, que emmarca i enceta les novenes jornades gastronòmiques del pop, que s’allargaran fins al 19 de juny. Permetran gaudir de les excel·lències culinàries dels restaurants del terme, on el pop serà present d’una o altra manera.

Centenars de persones s’han afanyat a fer cua per gaudir de la degustació popular. El Patronat de Turisme havia disposat fins a 4.000 raccions. Dues degustacions, a un preu de tres euros, i el pack complet de vuit degustacions, per deu. S’ha habilitat una sortida d’autobús des de Mont-roig. La diada oferia també el Tapapop: per dos euros i mig, tapa i beguda.

Un dels assistents a la diada. Foto: Tarragona21

Un dels assistents a la diada. Foto: Tarragona21

Qui també ha seguit tot el circuit ha estat l’alcalde, Fran Morancho: “Aniré a tots els resturants que tenen parada i aprofitaré per dinar”. La diada atrau no només visitants de Miami i de Mont-roig, “sinó també molts dels que tenen segona residència i gent vinguda dels pobles del voltant”, destacava Morancho.

Els establiments que ofereixen aquests dies productes amb pop i que eren a la diada són el Buba’s, Chez Lorenzo, Eclipse, El Cortijo del Tapeo, Ginger Café, La Tasca del Joan, Limonero Playa Cristal, Osopolo, Papaya Bar, Popeye i Tut Tapa’s Bar. S’hi podien tastar des de timbals de pop, empanades, escabetx, creps de pop, carpaccios o estrudels de pop amb bolets caramel·litzats.

Més informació de les Jornades del Pop en aquest enllaç.