.

Imatge del nou tanc de la planta del Morell

Messer Ibèrica ha posat en funcionament un nou liquador a la seva planta del Morell. La nova inversió feta en el complex químic de Tarragona puja a 16 milions d’euros i ha creat 15 llocs de treball tan directes com indirectes.

Amb una segona unitat de liquació ubicada a la planta de producció d’El Morell, l’empresa s’imposa com la de major capacitat de producció de gasos líquids de la Península.

Les noves instal·lacions comprenen tambén un tanc de nitrogen amb un volum de 2,5 milions de litres i un sistema de sbministrament d’emergència (back-up) per a l’abastiment del gasoducte.

Aquesta ampliació proporciona una millor eficiència energètica dels processos de liquació de la planta que fabrica gasos procedents de l’aire. Permet aprofitar millor la capacitat de producció de la planta i incrementa la  flexibilitat del subministrament potenciant la garantia de subministrament als grans clients de la química i petroquímica del complex de Tarragona, un subministrament que Messer recorda que mai no ha fallat durant més de 40 anys de servei de Messer a aquestes indústries.

Un dels gasos subministrats és el nitrogen, un gas de seguretat que s’usa per a inertitzar les instal·lacions i canonades del poligon, així com els vaixells cisterna al Port de Tarragona.
/* JS para menú plegable móvil Divi */