.

.

TOTS 21


Hi ha perill de fortes ratxes de vent. Foto: Meteocat

Hi ha perill de fortes ratxes de vent. Foto: Meteocat

La pluja ha fet presència avui al Camp de Tarragona, però no amb la intensitat necessària per paliar els problemes de sequera que es registren a la majoria de poblacions de Catalunya. De fet, s’han registrat quantitats de 8 litres per hora a les comarques tarragonines i, tot i que hi ha possibilitats de més pluges aquesta tarda, tampoc s’espera que deixin grans quantitats d’aigua.

Segons les previsions del Meteocat, les clarianes seran les protagonistes a la tarda, tot i que arribarà un nou front des de l’Aragó, que podrà deixar precipitacions a qualsevol indret del Principat, algunes d’elles acompanyades de tempesta i, fins i tot, calamarsa. El vent també serà protagonista, amb ratxes de fins a 90 km/h. Per això s’ha activat el pla Ventcat. Les temperatures avui quedaran més baixes, precisament per aquest vent.

Demà divendres s’espera l’9bertura de clarianes, amb temperatures que poden arribar als 25 graus en zones del litoral i el prelitoral, unes temperatures que dissabte podrien arribar als 28 graus.