.

Imatge d'arxiu d'un ple de l'Ajuntament de Salou

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Salou ha tornat a mostrar la seva sorpresa i “lamenta” que el PP encara no es posicioni a favor de la implantació del projecte de BCN World.

“La darrera mostra” ha estat en l’aprovació parlamentaria del projecte a la Comissió d’Economia d’ahir, “on el PP va tornar a criticar el projecte i l’acord que fa possible la implantació de BCN World, i una vegada més no hi va donar suport”, diu el grup.

CiU demana al PP “més responsabilitat, visió de futur i sensibilitat social en moments de crisi, on el que cal és treballar per dinamitzar l’economia i la creació de llocs de treball, i no oposant-se a un projecte que impulsarà la nostra economia i ens convertirà en un centre de referència turística”.

Crítica als dirigents territorials del PP

Afegeix que “més incomprensible és que els dirigents territorials del PP no s’hagin definit ni posicionat en defensa de BCN World, la qual cosa demostra poca sensibilitat cap els problemes i les necessitats reals de la ciutadania”.

I en aquest mateix sentit remarca que “és encara més greu que el grup municipal del PP i el seu portaveu Mario Garcia hagi mostrat una falta de sentit de la responsabilitat i de cooperació institucional per defensar els interessos generals de Salou”.

El grup municipal de CiU també denuncia “el xantatge del PP, utilitzant la inversió de BCN World com moneda de canvi per l’alcaldia de Salou”. En aquest sentit també recorda que en la negociació i l’acord pel consorci del CRT, el grup municipal del PP “també va mantenir una posició d’obstaculitzar els avenços i de traïció cap a l’alcalde, i no va prendre una decisió fins que va veure avortat i desbaratat el seu pla per fer fora l’alcalde Granados de l’alcaldia”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */