.

El Mamapop solidari de Tarragona va ser tot un èxit. Foto: Cedida

L’estrena de la 8a edició de l’espectacle musical solidari Mamapop a Tarragona ha reunit aquest dissabte a 1.100 espectadores i espectadors al Palau Firal i de Congressos, assolint pràcticament el 100% de l’ocupació de la sala. És la primera vegada que el concert es fa a la ciutat de Tarragona i el públic ha vibrat amb un recorregut pels grans musicals de la història amb peces de Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Cats, Fama, Flash Dace o Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Mecano, Queen o Michael Jackson. El Mamapop Musicals ha comptat amb nou cantants solistes i a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) i l’Orquestra simfònica del Conservatori Intèrpret de Lleida.

Un altre moment del concert. Foto: Cedida

Tots els beneficis aconseguits amb el concert es destinaran a la investigació en càncer de mama i aniran a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. La xifra es farà pública en les pròximes setmanes, quan es realitzarà l’entrega al l’IISPV.

L’organització del Mampop solidari celebra la bona acollida de la iniciativa per part del públic tarragoní i agraeix el suport mostrat per la ciutadania, entitats empreses i mitjans de comunicació. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i d’empreses solidàries com Repsol, Factor Energia i el Port de Tarragona.