.

L’esdeveniment va tornar a ser tot un èxit. Foto: Cedida

El Salouween Parade, format per una munió de gent, més mil persones, segons l’organització, ha sortit del carrer Maria Castillo, davant de la Masia Tous, i ha recorregut el carrer de Montserrat, el c. Ciutat de Reus, la Via Roma, la plaça de Francesc Macià i altre cop la Via Roma, fins arribar a la plaça del Teatre Auditori de Salou, on ha finalitzat ballant a ritme d’ultratomba.

La Bandarra Street Orkestra hi va posar la música. Foto: Cedida

A més de les disfresses d’allò més terrorífiques que han lluït grans i petits, la rua ha comptat amb la participació de la Bandarra Street Orkestra; diverses companyies d’animació de carrer, el trenet turístic, guarnit de Haloween, els gegants de Salou; i, prèviament, amb maratons de maquillatge, una d’infantil a la plaça del Carrilet, que ha anat acompanyada de xocolatada i una actuació de la Dj MoM i la seva Dj Sessió per a tota la família, sota l’organització de la regidoria d’Infància; i una altra per a gent més jove i adulta, a la Masia Tous.

Amb aquest acte, organitzat per la regidoria de Joventut, arriba el punt i final a la celebració del Salouween 2023, una segona edició d’allò més exitosa que ha comptat amb 12 dies plens de tota mena d’actes, dels què han gaudit tant residents, com visitants.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */