.

.

TOTS 21


Una imatge de l'entrega de premis. Foto: Cedida

Una imatge de l’entrega de premis. Foto: Cedida

Al final no va poder ser, del centenar de participants en la tercera edició del Torneig Pitch & Putt Yamaha Motor 23, cap d’ells va aconseguir un hole in one que li hagués posat al manillar de la nova bicicleta elèctrica que Yamaha ha tret recentment al mercat.

En qualsevol cas, el torneig va resultar un èxit de participació, ambient i bon joc en un camp que estava en excel·lents condicions.

En el pla esportiu el torneig li ho van adjudicar Carlos Poley, que va segellar la seva victòria en categoria escratx després d’aconseguir una targeta de tres cops sota parell. I Mayo Lorda, que es va emportar la victòria en categoria hàndicap.

I fora del camp els atractius van ser també destacables amb una degustació de vins i vermut De Muller, pernil ibèric i productes de la Bodegueta del Pagès i un espectacular sorteig de regals. Entre tots ells, va destacar el cap de setmana a l’Hotel Llorca, a la platja de l’Almadrava, prova de la Yamaha X-Max 125 i la Yamaha Neos-e, una sessió nutricional a càrrec de la nutricionista del Club, Ana Tormo, una sessió de fisioteràpia a càrrec del fisioterapeuta Joan Sabaté, una quota mensual per a gaudi en el gimnàs DiR Golf Costa Daurada i grenfees per a fer ús en diferents camps de Catalunya, entre molts altres.

El Golf Costa Daurada vol agrair la inestimable col·laboració dels sponsors Grup Motor 23, De Muller, Costa Concentrados Llevantins i Bodegueta del Pagès i de tots els col·laboradors que van fer possible la celebració d’aquest esdeveniment.