.

110 cotxes participaran de la trobada.

110 cotxes participaran de la trobada.

La Pineda acollirà aquest cap de setmana la primera concentració de vehicles esportius d’alta gamma. Un total de 110 cotxes, bàsicament de la marca Ferrari i Porsche, participaran en aquesta primera concentració Supercars de la Costa Daurada. Organitzat pel Ferrari Club Andorra i pel Porsche Club Andorra i amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, aquesta trobada comportarà l’estada i allotjament de 250 persones a la Pineda, entre participants i organitzadors, procedents d’Andorra, França, Catalunya i d’altres llocs d’Espanya.

Amb l’objectiu d’ajudar a completar la temporada turística a la Pineda i per tal d’afavorir el desenvolupament econòmic local, el Patronat Municipal de Turisme ha col·laborat en aquesta primera concentració Supercars de la Costa Daurada. De fet, els 110 cotxes inscrits (50 porsches, 40 ferraris, 3 maseratis i 17 vehicles multimarca) són procedents de les poblacions d’Angouleme, Toulouse, Montpeller, Andorra, Madrid, Gijón, Cuenca, Hospitalet i Barcelona, entre d’altres.

El programa d’aquesta trobada de vehicles esportius d’alta gamma a la Pineda tindrà el passeig de Pau Casals de la Pineda com a punt de concentració. De fet, els moments més importants per al públic, seran el dissabte dia 5 d’abril entre les 19 i les 21 hores amb el concurs i exposició de tots els vehicles (premi als tres vehicles més espectaculars) i el diumenge 6 d’abril a les 12 del migdia amb l’exposició novament de tots els vehicles participants.