TOTS 21

Avui a les 22,30 actua la txaranga ‘Bandsonats’ per omplir els racons de el Parc Samà de música, alegria i les àries d’una soprano. Foto: Cedida

La primera edició del Samà Slow Market ha començat amb bon peu. Més de 1.000 persones han participat, dins dels més estrictes protocols sanitaris, en la jornada inaugural d’un esdeveniment que ofereix el millor de l’oferta comercial de Cambrils en un ambient tranquil i relaxat. Una experiència de ‘shopping’ sense presses en les 14 hectàrees de jardí romàntic de Cambrils entre parades d’artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura o fotografia.

La filosofia diferencial de l’esdeveniment rau en la creació d’un ambient atractiu on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en una experiència que trenca la rigidesa de l’oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense presses, en plena comunió amb la natura.

El Samà Slow Market obre aquest cap de setmana en horari i preu convencional (10 euros) de parc -de 10 a 14 hores i de 17 a 20-, i en una franja horària especial (quatre euros) de 20 a 22 hores demà diumenge , i avui de 20 a 24 hores. Amb l’objectiu de controlar l’aforament, les entrades per a aquest horari nocturn només es poden comprar online a www.parcsama.es. Durant tot el dia, els assistents poden gaudir de parc i de les compres; al capvespre s’ha programat una oferta lúdica i cultural itinerant i un foodtruck.

Avui a les 22,30 actua la txaranga ‘Bandsonats’ per omplir els racons de el Parc Samà de música, alegria i les àries d’una soprano. Demà arriba el torn dels trucs del mag Santos.

Redacció