.

La prova principal, la Cursa Open de 5 quilòmetres, va acabar amb la victòria de Carles Montllor i Sandra Alonso

La prova principal, la Cursa Open de 5 quilòmetres, va acabar amb la victòria de Carles Montllor i Sandra Alonso

Més de 900 persones, entre adults i infants, van participar ahir dimecres 1 de Maig en la 12a edició de la la Cursa de l’1 de Maig a Altafulla. Les Eres del Castell i la Vila Closa van reunir a centenars de corredors i corredores de totes les edats i dividits per categories. La prova principal, la Cursa Open de 5 quilòmetres, va acabar amb la victòria de Carles Montllor i Sandra Alonso. Montllor va fer un temps de 16:01 minuts, i va quedar per davant de Dani Alonso i Lluís Mas.

Per la seva banda, Sandra Alonso va assolir la 28a posició en la classificació general i va ser la primera corredora a creuar la línia de meta amb una marca de 20:46 minuts. Yoli Bergada i Sandra Gimeno van pujar al segon i tercer esgraó del podi, respectivament.

Abans, però, va ser el torn dels petits esportistes que, dividits per edats, van afrontar recorreguts amb distàncies diverses. D’aquesta manera, l’activitat física es combina amb l’oci infantil i familiar, enmig d’un ambient completament festiu durant tot el matí a Altafulla. Tots els atletes van ser obsequiats amb una medalla amb disseny exclusiu.

La dotzena edició de la Cursa de l’1 de Maig va comptar per quarta edició consecutiva de la prova coneguda com a “Corre amb un amic” per a nens i nenes amb diversitat funcional i que durant 130 metres van córrer sols o acompanyats. Aquesta prova ha estat premiada en els Premis Avriga Fvscvs que atorga el Consell Esportiu del Tarragonès.