.

Un grup d'infants participants del Megaestiu. Foto: Cedida

Un grup d’infants participants del Megaestiu. Foto: Cedida

Des d’aquest passat dilluns ha començat ja a Vila-seca una nova edició dels casals d’estiu per a joves. Fins el proper 11 d’agost hi passaran un total de 829 infants i joves que ja poden gaudir dels coneguts casals Megaestiu i Extiu Extrem. Concretament, s’han inscrit 717 infants al Megaestiu i 97 joves a l’Extiu Extrem.

Cal destacar que un 80% d’aquestes inscripcions es van fer online ja que, per primera vegada, l’Ajuntament de Vila-seca va a posar a disposició de la ciutadania una plataforma per a realitzar la inscripció de forma telemàtica.

Instantània d'una de les activitats. Foto: Cedida

Instantània d’una de les activitats. Foto: Cedida

Cal recordar que el Megaestiu és un casal inclusiu adreçat a infants escolaritzats de P3 a 6è de primària, que tindrà lloc fins a l’11 d’agost a les escoles Antoni Torroja i Miret i Sant Bernat Calvó. Per la seva banda, els joves d’entre 12 i 17 anys participen de l’Extiu Extrem, que s’allargarà fins el 28 de juliol. Les activitats d’aquest casal, com ja és tradicional, es desenvolupen a l’Espai Jove “Casa dels Obrers”.

Ambdós casals compten amb activitats diverses com són tallers, expressió artística, esports, jocs d’aigua i sortides, sota l’eix comú de les dones al llarg de la història.