.

Un moment de l'acte de lliurament de premis

Un moment de l'acte de lliurament de premis

La pràctica del pàdel està tenint cada cop més acceptació entre els més joves, prova del creixement que viu aquest esport el trobem en el nivell d’afluència a les diferents competicions.

La darrera celebrada al TennisPark ha enregistrat una inscripció superior als 80 joves. Es tracta del Circuit Provincial de Pàdel Burger King Wala per a menors, que es disputa cada mes a diferents clubs de les Comarques de Tarragona i que engloba les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet.

L’elevada participació i el bon ambient van convertir les instal·lacions del Club de Cala Romana en una festa esportiva del pàdel.

Val a dir que TennisPark és el Club degà en la pràctica del pàdel a casa nostra i el primer en organitzar una Lliga Social que es juga dos cops a l’any i aplega en cada edició més de 300 socis.

El proper 15 de març es donarà el tret de sortida al primer Challenge, una competició que aplegarà cinc opens, un cada mes, i que sortejarà entre els inscrits un cotxe Smart, cinc tauletes iPad Air i repartirà en premis més de 3.500 euros en metàl·lic. En tractar-se d’opens el Challenge és obert tant a socis com a no socis.