.

.

TOTS 21


Monitors i voluntaris del Parc de Nadal de Salou

Monitors i voluntaris del Parc de Nadal de Salou

Aquest diumenge al migdia, vigília de Reis, es tancarà una nova edició de l’Espai Xic’s, el parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Salou i que pretén ser una alternativa d’oci per als nens i nenes del municipi durant les vacances de Nadal i Reis. A falta de les dades definitives, més de 8.000 visitants han pasat per les instal·laciond d’oci i ahir a la tarda es van servir més de 650 racions de xocolata. Així, diàriament, d’ençà de la seva obertura el passat 27 de desembre, el parc està aconseguint unes vendes d’entre 450 i 500 tiquets; per tant, si s’hi sumen els acompanyants el resultat és que l’aforament se situa al voltant de les mil persones al llarg del dia que es reparteixen per les atraccions, jocs i tallers de l’interior i exterior del pavelló d’Esports.

Aquest matí, abans de l’obertura de les portes del darrer dia, l’alcalde Pere Granados i la regidora d’Infància, Julia Gómez, han volgut agrair personalment la feina, la dedicació i l’entusiasme que han demostrat en el dia a dia del parc tant els monitors, com els voluntaris i els estudiants de pràctiques que hi han passat aquests nou dies al costat dels nens i nenes que han visitat el parc, en total 35 persones.

L’alcalde, Pere Granados, ha agraït “la tasca i la dedicació de tots els joves que formeu el cos de voluntaris i monitors, perquè demostreu tenir uns grans valors de solidaritat i d’esperit de col·laboració amb la ciutadania del vostre municipi i la vostra ciutat, i a més de demostrar una gran generositat amb els més petits. Diu molt dels joves de Salou i de la vostra implicació associativa”.

La Regidoria d’Infància fa una valoració molt positiva del resultat del parc i dóna per assolits amb escreix els objectius marcats inicialment. Julia Gómez, també ha reconegut l’esforç de tots els voluntaris i dels monitors que han participat durant aquest període i ha assegurat que “des de la regidoria continuarem treballant per millorar cada any aquest espai infantil i familiar per tal d’oferir allò que els nens i nenes desitgen per gaudir del temps lliure al Nadal. Prenem bona nota del què ha agradat més i del que volen els nens i nenes”.