.

Un grup de caminadors durant la Pujada

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb la col·laboració de l’ONCE, ha celebrat avui la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular. La caminada ha comptat amb 550 participants, mentre que 205 han pres part a la cursa.

El primer classificat a la cursa masculina ha estat Yassine Ouhdadi El Ataby, amb un temps de 18:36, i la primera femenina ha estat Stella Beazzutti (Atlhetic Track Tarragona), amb un temps de 23:45. El primer afiliat a l’ONCE ha estat Yassine Ouhdadi El Ataby amb un temps de 18:36.
La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha destacat “la importància de l’esport com a motor per propiciar la inclusió social”. Vedrina ha agraït als voluntaris i voluntàries per la seva implicació en la cursa i, molt especialment, als a les persones amb discapacitat visual i d’altres discapacitats, que “any rere any fan de la Pujada al Llorito la seva cursa”.

La cursa ha comptat amb la col·laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Port de Tarragona i Ruzafa.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants han tingut un obsequi i han pogut gaudir d’un esmorzar col·lectiu.

Els resultats estan penjats a la pàgina del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona https://www.tarragona.cat/esports/activitats/activitats-populars/Pujada%20al%20Loreto/pujada-llorito