.

.

TOTS 21

Sortida del Cros. Foto: Cedida

Sortida de la prova. Foto: Cedida

La Salle Tarragona ha celebrat aquest diumenge 29 de gener al matí el seu 2n Cros, una cita en què han participat un total de 688 corredors, a partir dels 3 anys, que són membres de bona part dels equips d’atletisme de la comarca.

Des de l’organització es valora molt positivament aquesta xifra de participants ja que, un cop més i per segon any consecutiu, el Cros La Salle Tarragona ha estat una de les cites atlètiques del circuit comarcal amb més corredors, a banda de ser de les poques en què totes les curses se celebren en circuits marcats a l’interior de les instal·lacions de l’escola, sense sortir-ne en cap moment.

Es calcula que més de 1.500 persones, entre corredors i públic assistent, han passat per les instal·lacions del col·legi. En total, s’han fet 17 curses, una per a cada categoria. Els corredors més petits tenien únicament 3 anys, mentre que els adults, molts d’ells pares d’alumnes de l’escola, han pogut participar en la cursa de categoria absoluta.

Aquest cros era puntuable per a la fase comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb les condicions establertes a la corresponent normativa tècnica.

La Salle Tarragona ha comptat amb la col·laboració del Club Atletisme Tarragona i el suport del Consell Esportiu del Tarragonès, de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres persones i entitats per organitzar aquest multitudinari esdeveniment.

Un esdeveniment esportiu, però també solidari

Durant l’acte, per tal de convertir la cita també en un esdeveniment de caràcter solidari, La Salle Tarragona i les entitats col·laboradores han organitzat una recollida d’aliments. I és que tothom qui ha volgut ha pogut fer entrega de dos o més aliments al Punt Solidari que s’havia instal·lat a l’escola i, un cop completada la cursa corresponent, entregar el dorsal per tal de poder optar a participar a un sorteig de premis.

Tots els aliments que s’han recaptat han anat destinats al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona i a Càritas.