.

.

TOTS 21


La festa va comptar amb més de 40 actuacions.

L’ambient festiu va viure un punt àlgid a La Pobla aquest passat dissabte quan, a les 21.30 hores, va donar inici la 26a edició de la Festa del Playback, tot un clàssic al municipi que, any rere any, congrega a centenars de persones per gaudir d’un espectacle familiar, divertit i molt animat.

En aquesta ocasió van ser més de 600 els habitants de La Pobla que van voler gaudir en directe d’un espectacle plenament consolidat i que va oferir fins a 40 actuacions. Aquestes van estar protagonitzades per veïns i veïnes de totes les edats, que van exhibir talent i bon humor a parts iguals, davant d’un públic molt animat i implicat amb totes i cadascuna de les actuacions.

D’altra banda, les Festes d’Estiu de La Pobla prosseguiran aquest mes d’agost, i ho faran amb alguns dels plats forts del programa d’actes. En aquest sentit, el 12 d’agost arribarà una proposta triple: al matí, de 10 a 14 hores, el Camí de l’Horta acollirà el tobogan aquàtic, una activitat divertida i refrescant que de ben segur comptarà amb molt bona participació i que servirà per fer ambient de cara a la doble proposta de tarda: la gimcana d’humor amarillo per als adults i joves, i el parc d’inflables per als infants. Tot plegat obrirà portes a partir de les 18 hores, a la pista coberta del CEM.

Una setmana després, el 19 d’agost, serà el torn per a un altre dels actes clàssics de l’estiu pobletà: la Festa del Romesco, que enguany arriba a la seva 23a edició. Els interessats en participar-hi poden formalitzar la seva inscripció fins al 10 d’agost a l’Ajuntament.

A més, la del 19 d’agost serà una jornada ben completa, tota vegada que a les 21.30 hores donarà inici la Rumba a la Fresca, un concert amb música en directe, que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén a la pista coberta.

I encara al mes d’agost, les Festes d’Estiu oferiran dues propostes més: el torneig de futbol sala júnior, que tindrà lloc del 21 al 25 d’agost, i una nova sessió de cinema a la fresca, la nit del 26 d’agost, amb el divertit film “Capità Calçotets”.

Tot plegat configura l’oferta de les Festes d’Estiu per al mes d’agost, unes celebracions que tindran continuïtat al mes de setembre amb propostes igualment interessants, com ara la Holy Party, que tornarà a La Pobla l’1 de setembre després de l’èxit assolit en la seva estrena l’any passat; o bé la imprescindible Paella Popular, que tindrà lloc el 9 de setembre i per a la qual l’Ajuntament obrirà un termini d’inscripcions del 16 al 25 d’agost