.

La façana de la Catedral. Foto: catedraldetarragona.com

Més de sis-cents nens i nenes ‘Sembradors d’estrelles’ participen en l’acte a la Catedral de Tarragona avui dijous a les 15:30 h, presidit per l’Arquebisbe Mons Jaume Pujol Balcells .

Un any més, i de nou a la Catedral, més de sis-cents nens i nenes de les escoles de Tarragona ciutat es converteixen en sembradors d’estrelles durant una tarda. Aquesta iniciativa fa més de trenta anys que se celebra a tota l’Arxidiòcesi, és la felicitació de Nadal a tota la ciutat dels “petits missioners” en nom de tots els missioners. Es punt de partida de la Jornada de Infància Missionera que se celebrarà el proper 26 de gener de 2014, amb el lema “Els nens ajuden els nens”.

L’acte, que té lloc a l’interior de la Catedral, compta amb unes paraules de benvinguda per part de la delegació diocesana de Missions, la lectura de l’ evangeli del Naixement del Nen Jesús segons evangeli de Sant Lluc i la benedicció del Nen Jesús que tant les escoles com els nens porten a l’acte. Al presbiteri, els nens representants de cada escola presenten un valor com la pau, l’esperança, la responsabilitat, l’acolliment, la col·laboració, el compromís i la generositat, tots ells reflectits al decàleg del nen missioner, i representat en un gran arbre de Nadal pintat per cada escola participant a l’acte.

A nivell diocesà s’han distribuït més de 50.000 estrelles, un do petit i brillant que es lliura sense esperar res a canvi com la tasca que desenvolupen tots els missioners. Per aquest motiu l’activitat dels Sembradors d’Estels és un moment d’acció de gràcies per l’aportació que mesos anteriors s’ha destinat a la Campanya del Domund.

Els col·legis que hi participen són aquests:

Mare de Déu del Carme, Sant Pau, Santa Teresa de Jesús, El Carme, Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzmán i Lestonnac – L’Ensenyança.

/* JS para menú plegable móvil Divi */