.

El certamen arriba a unes xifres d’assistència mai vistes a un any del desè aniversari. Foto: Cedida/Pep Rodríguez

La mostra d’arts escèniques al carrer del Morell, el Primaverart, no para de créixer any rere any. En aquesta 9a edició, fins a més de 5.000 espectadores i espectadors han acudit al Morell des de dijous dia 4 i fins aquest diumenge dia 7 per gaudir dels catorze espectacles de circ, música, dansa i teatre a l’aire lliure.

Des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, Miquel Roig, ho defineix com un “orgull i un èxit pel Morell i la cultura” i destaca que cada any “el nombre de persones ha anat creixent consolidant així un festival referent al territori”. Així mateix, els tècnics de la regidoria, David Ayza i Oriol Figueras, també valoren molt positivament la resposta de la gent: “Intentem portar sempre espectacles diversos, de tots els gèneres i pensats per a totes les edats i aquest 2024 la resposta de petits i grans ha tornat a ser molt i molt bona”.

Entre les cites amb més afluència hi ha hagut la Fàbrica de Talents, on actuen molts joves morellencs i dels pobles de l’entorn, i les propostes de circ com Mute, Zloty, Latas, La piedra de madera o la proposta de dansa Amal.


Altres notícies:


L’alcalde de la localitat, Eloi Calbet, també es mostrava molt satisfet davant una nova edició que cataloga d’èxit rotund: “És molt i molt emocionant veure els carrers i espais del Morell tan plens com aquest cap de setmana per, un any més, gaudir de la cultura a peu de carrer amb propostes tan potents com les que hem pogut veure”.

Destacar, també, que un any més, i per tercer any consecutiu, un grup d’alumnes de l’INS El Morell han participat en algunes tasques organitzatives. Una iniciativa que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament morellenc en relació amb el Projecte de Servei Comunitari. Una experiència per a joves d’ESO que vol promoure el seu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes.

Podeu gaudir d’alguns dels moments més especials del Primaverart 2024 en la següent galeria d’imatges o en el vídeo que us adjuntem.