.

Imatge d’una de les visites. Foto: Cedida

Més de 400 alumnes de 1r i 2n d’ESO dels diferents instituts de Cambrils han participat en les visites guiades a l’Ateneu Juvenil, que ha ofert el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils durant aquest primer trimestre.

Les visites guiades consisteixen en fer un recorregut per explorar els diferents espais de l’Ateneu ubicats a la planta baixa, primera planta i soterrani, amb explicacions detallades sobre el funcionament de cada espai i de l’ús que en poden fer. A més, durant la visita es destaca la programació d’activitats i els diferents serveis que tenen a la seva disposició.

Durant els primers mesos del curs s’han realitzat al voltant de 14 visites guiades, amb la participació de les classes de 1r d’ESO dels instituts Cambrils,  Ramon Berenguer IV i l’Institut Escola Joan Ardèvol, i totes les línies de 2n d’ESO dels instituts Vidal i Barraquer i Mar de la Frau.

L’objectiu d’aquesta acció, emmarcada en el Pla Municipal de Joventut 2026, és donar a conèixer aquest equipament municipal, els seus serveis, recursos i espais dissenyats especialment per a joves. D’aquesta manera, es pretén promoure l’ús de tots els recursos juvenils i que l’Ateneu Juvenil sigui un punt de trobada i de referència per a tots i totes les joves de Cambrils.