.

Avui i demà més de 4.200 voluntaris, coordinats pel Banc dels Aliments, es repartiran entre gairebé 400 punts de recollida per dur a terme el Gran Recapte a la província de Tarragona.

Òscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, ha agraït als voluntaris les hores que dedicaran, recordant que són imprescindibles per tal que el Gran Recapte funcioni amb èxit: “Fa unes setmanes patíem i érem conscients que si no trobàvem més voluntaris no podríem dur a terme el Gran Recapte, però des del moment en que vam donar l’alerta a través dels mitjans de comunicació, molta gent es va inscriure per col·laborar, i avui, el Gran Recapte, torna a ser possible gràcies a tots els voluntaris”.

Des del Banc dels Aliments també han recordat que els aliments preferents són l’oli,la llet i les conserves, remarcant que ara és el moment de donar aliments: “Des d’un ‘brick’ de llet fins a un carro sencer, tot és necessari, tot sumarà”. “Hem de pensar que tots trobem normal en aquestes dates, fer sopars d’empresa, amb els amics, o amb la família, però hem de tenir en compte que hi ha gent, que no podrà fer aquests sopars i, si no els ajudem, no podran ni sopar. Per això us demano a tots que aporteu aliments, fem que tota aquesta gent pugui passar un Nadal digne”,ha conclòs Ologaray.

Des del Banc dels Aliments han recordat que tot i repartir més de 2.700.000 quilos anuals, només pot cobrir el 28% de la necessitat de les més de 24.000 persones necessitades del territori.