.

.

TOTS 21


Un moment de la Bicicletada Popular de La Pobla

Un moment de la Bicicletada Popular de La Pobla

La Pobla de Mafumet va celebrar ahir diumenge la 13a edició de la seva Bicicletada Popular, una cita que en aquesta ocasió va reunir més de 300 participants en una jornada que va transcórrer sense incidències.

Els ciclistes estaven citats a primera hora del matí per confirmar la seva presència i recollir la seva bossa d’avituallament, que contenia un entrepà, aigua, refresc, una peça de fruita i una barreta energètica. A més, i gràcies a la col·laboració de Repsol, tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa de l’acte.

Tot plegat els va ser de gran utilitat per recuperar forces un cop completat el passeig en bicicleta per l’entorn del poble. Í és que la 13a Bicicletada Popular de La Pobla va transcórrer, un any més, pels itineraris saludables del municipi, amb dues propostes de circuit popular: un de 10 quilòmetres, per als més atrevits, i un més assequible de només 5 quilòmetres. Un tercer grup, l’infantil, va tenir a la seva disposició un circuit específic a la zona de les moreres.

Finalitzada la passejada i un cop reunits els ciclistes al punt d’arribada va donar inici el sorteig de premis entre tots els participants. Tretze afortunats van ser els guanyadors dels diferents obsequis preparats per l’Ajuntament, entre els quals hi havia una bicicleta i diferents objectes relacionats amb el món de la bicicleta, com ara cascs, guants i comptaquilòmetres, entre d’altres premis.

Amb el sorteig es va posar el punt i final a la matinal ciclista de La Pobla de Mafumet, que va finalitzar amb el millor dels ambients, en un municipi que ja es prepara per gaudir, a partir del 17 de juny, de la seva Festa Major d’estiu, en honor a Sant Joan.

Com sempre, la Bicicletada Popular de La Pobla va ser tota una festa per a grans i petits, que van participar d’aquesta jornada esportiva i social organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de Repsol, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla i la Comissió de Festes del municipi.