.

.

TOTS 21


Dinar de gent gran a La Pobla

Dinar de gent gran a La Pobla

El Pavelló Esportiu de La Pobla de Mafumet va acollir el passat dissabte, el dinar de Nadal de la gent gran, al qual hi van assistir 220 persones.

A banda, diversos regidors del consistori es van encarregar de portar el dinar a casa de 90 veïns i veïnes més del municipi que, per diferents motius, no es van poder desplaçar fins a les instal·lacions esportives per gaudir d’aquesta festa. A més del dinar, els veïns i veïnes de La Pobla que van assistir a aquest acte festiu, van rebre un lot de Nadal amb una ampolla d’oli.

Tots els membres de la corporació municipal així com la directora del Centre de Dia del municipi, van participar també en aquest dinar de la gent gran en què es va poder degustar sopa de galets amb mandonguilles, lluç de palangre amb gambes i pastís de poma amb crema anglesa. El tradicional dinar de la Gent Gran de La Pobla va finalitzar amb una actuació musical de la formació Maika Band.

Solidaritat amb La Marató

D’altra banda, el passat diumenge, es va celebrar també un bingo solidari en favor de La Marató de TV3. En alguns moments, el Casal de la Gent Gran es va quedar petit per acollir les més de 150 persones que van participar en aquesta activitat, durant la qual també es va celebrar el sorteig d’una cistella de Nadal. Entre el bingo i la venda de 4.000 números per al sorteig, es van aconseguir recaptar 1.056 euros en aquesta jornada de caire festiu i solidari.