.

Foto de la 12a Cursa Popular de l'Hospitalet de l'Infant, que es va disputar ahir diumenge 28 de juliol

Foto de la 12a Cursa Popular de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar ahir diumenge 28 de juliol

Més de 300 persones han pres part en la dotzena edició de la Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar ahir diumenge 28 de juliol: 153 van completar el recorregut llarg, de 4,8 quilòmetres; i 170, el recorregut curt, de 900 metres, que no tenia caràcter competitiu.

Amb un temps de 15 minuts i 17 segons, Pedro Vega, del club San Ildefonso Mediolanum, va ser el guanyador absolut de la prova. El van seguir Andrés Sánchez, del Club Atletismo Vila-seca, amb un temps de 17 minuts i 9 segons, que va quedar en segona posició; i Sergi Bernaus, del club Clos Pons Thai Runners, que amb un temps de 17 minuts i 14 segons va quedar tercer.

En la categoria femenina, la vencedora va ser Paula Hritiuc, del FC Barcelona, amb un crono de 19 minuts i 18 segons; el segon lloc va ser per Douaa Zaoui, amb un temps de 21 minuts i 12 segons, i el tercer lloc per a Natalia Molina, del club AE EKKE, amb un temps de 21 minuts i 18 segons.

Tant els primers atletes locals (Mayte Colmenarejo, en la categoria femenina; i Jordi Núñez, en la categoria masculina); com els tres primers classificats de la cursa llarga abans esmentats, de la categoria masculina i femenina, van rebre un trofeu de mans dels regidors Diego García i M. José Gómez. Als participants més joves se’ls va lliurar una medalla; i una samarreta commemorativa, a tots els participants.

La Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant és un esdeveniment esportiu organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim. Els resultats de la prova es poden consultar amb més detall en la pàgina web: www.tretzesports.com