.


Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de l’FCF ha assistit a la presentació del club del Tarragonès, acompanyat d’en Rafael Pinedo, subdelegat per Tarragona, d’en Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès, d’en Josep Maria Rovira, delegat comarcal del Baix Camp, i d’en Ferran Garcia, delegat del CTA a Tarragona. L’ajuntament ha fet presència en la persona del seu alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor d’esports Daniel López i d’en Jesús Barragán, segon tinent d’alcalde.

El batlle ha destacat en el seu parlament la ferma aposta de la localitat per millorar les instal·lacions municipals, amb un compromís de renovar els camps d’entrenament i els vestuaris, valorant positivament el creixement exponencial del club en les darreres temporades.

Jose Antonio Silva, president del club, ha donat pas a la presentació dels més de 300 jugadors a sobre de la gespa, en un acte marcat per l’eminent to festiu, amb molta il·lussió per part de familiars i simpatitzants de l’entitat, que han participat de les múltiples activitats proposades pel club. L’acte ha finalitzat amb la tradicional foto de família a la graderia del municipal de Salou.