.

Les facultats i escoles han mostrat les instal·lacions i han explicat els ensenyaments que es podran cursar el 2019-20

Les facultats i escoles han mostrat les instal·lacions i han explicat els ensenyaments que es podran cursar el 2019-20

Un total de 3.265 persones (1.801 futurs estudiants universitaris i 1.464 acompanyants) han visitat la URV durant els quatre dies de portes obertes que s’han fet els dies 6 de febrer, 16 de març i 10 i 27 d’abril. Les dotze escoles i facultats han mostrat als futurs estudiants i també als familiars tant les instal·lacions com els serveis i els han informat sobre els continguts dels graus.

Les Jornades de Portes Obertes han permès als futurs alumnes i als pares tenir accés a la informació necessària per decidir quins estudis volen seguir a partir del curs 2019-20. Han comptat amb l’explicació de nois i noies que actualment estudien a la URV, responsables d’ensenyaments i d’instal·lacions, i en alguns centres han pogut participar de tallers i demostracions pràctiques per entendre l’aplicabilitat dels estudis.

D’aquesta manera, ja tenen coneixement el pla d’estudis, les pràctiques externes, les sortides professionals, les opcions de mobilitat a l’estranger i altres qüestions pràctiques. També coneixen espais com ara les aules, els CRAI i els laboratoris. L’oferta completa de graus es pot consultar al web de la URV. A més a més, s’està treballant en l’oferta de nous dobles graus. Als que ja s’ofereixen, s’hi sumaran el curs 2019-20 el doble grau d’Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions i el doble grau d’Enginyeria Química i Tècniques de Bioprocessos Alimentaris.